Не повтаряй,
колко много
съм те наранил.
Моля те, стига.
Обичай ме,
както преди.
Обичай ме,
само както ти можеш.
Погледни ме,
право в очите.
Да потръпна
и да ме разтърсиш.
С тръпката,
с която живея
цял живот до теб.
Зарадвай се, отново,
на планините и полята.
На щъркела
и щъркеловото гнездо.
И пак подай ръка.
Аз ще чакам,
защото те обичам.
© Елена Всички права запазени