24.10.2021 г., 13:06 ч.

Прости ми, бейби 

  Поезия » Любовна
248 0 4

Не те разбрах и съжалявам,

сега съм сам, сам, сам...

и да те мисля не преставам,

от грешките си ме е срам!

Слепец съм бил, това е ясно,

щом изпуснах цвете, като теб

и няма ляво, няма дясно –

да страдам вече ми е ред...

Сънувам си те най-редовно

и още помня твоя аромат,

но миналото е отровно –

изгубих те и ме е яд!

В любов лъжовно съм се вричал

на хиляди пропаднали жени,

а всъщност тебе съм обичал –

прости ми, бейби... моля те, прости.

© Dido Antonov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??