15.12.2013 г., 21:46 ч.

Прости ми, но мразя 

  Поезия » Друга
579 0 0

Прости ми, но като дамата на Вапцаров
и аз ще ти кажа:
„Аз мразя човека”!
И тъй като сама по себе си
и аз съм човек,
следва, че мразя и себе си!
Дали защото на идеала ти не отговарям,
или на своя собствен,
защото грешките си все повтарям.
Не зная... Аз съм просто човек.
И отговори търся,
но не вижда се края.

Прости ми, но мразя себе си, мразя и теб.
Защото и ти си просто човек.

© Снежа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??