16.08.2010 г., 10:03 ч.

Прости неща 

  Поезия » Философска
718 0 0

Прости неща

 

Някой ми каза, че нещата са прости.

Ала аз не ги чувствам така,

сякаш наредили са пред мене мостри,

как да правя нещата  пò така.

 

Е, ще ви кажа, никак не е лесно,

и не бива  с лека ръка.

Да пречупвате така безтелесно...

на някой различен света.   

 

Всеки от нас единствен,

цяла вселена от чудеса,

всеки крие  в сърцето си нежност.

Нека слуша на душата си само гласа.

 

К- К

15.08.2010 г. 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??