1.07.2008 г., 15:05 ч.

Прости рецепти 1 

  Поезия » Друга
659 0 9

За летен дъжд - поговори с тревата.
Тя знае как небето да разплаче.

А за любов попитай сетивата си
и отговорът ще е еднозначен.

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??