4.06.2014 г., 22:32 ч.

Простички неща 

  Поезия » Друга
597 0 0

Живея си простичко и ей така,

напук на всичките неща!

Душата ми нежно и страстно Обича,

умът ми брутално  ОТРИЧА!

 

Живея си простичко и ей така,

напук на хорска суета!

Сърцето ми истински чувства раздава,

умът ми крещи... ЗАБРАВА!

 

Живея си простичко и ей така,

напук на злобата и завистта!

И няма начин умът да отрича,

                                  умът да забрави,

когато душа и сърце се раздават!

 

Живея си простичко и ей така,

това съм аз, една Душа 

в мечтание за истински слова!

© Инци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??