21.02.2010 г., 15:42 ч.

Простих ти 

  Поезия
951 0 2

Отдавна аз простих ти

думите, делата и горещите сълзи дори.

Отдавна примирих се със съдбата,

останалите спомени и несбъднати мечти.

В дни слънчеви и някак пролетни, обаче,

споменът за теб ме гони, на двама ни мирише даже.

Сърцето ми, уж радостно, а чувам го да плаче,

бие силно, учестено и сякаш иска нещо да ми каже.

Оглушавам и не искам да го чувам.

Не искам даже на теб да ми ухае.

Може нощем дълго да будувам, но... простих ти -

искам само туй да знаеш.

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трудно се примирява и прощава нарането сърце. Особено когато обича...
  • (Съжалявам, че се наложи да изтрия коментар, който беше на латиница.)

    Стихотворението ти има нужда от постройка и ритъм, за да се впише в категория - Поезия!

    Поздрав и успех!
Предложения
: ??:??