"Ще си понапълним джоба,
нашата професия е любов!
Има на пороците си роби,
жрица прави плътски лов!
Левовете като ябълките падат,
многото клиенти търсят вси нас,
а други цял ден бъхтят се, страдат,
за да имат що да сложат на маса!
И заради парите е всичко сал,
ала мафията ни труда ни краде.
Затъваме с колежките сред кал,
но що да правя, трябва да се яде!"
© Георги Всички права запазени