14.04.2008 г., 17:44 ч.

Просто 

  Поезия » Любовна
1058 0 18
Можеш ли да преплуваш морето?
За доказателство - нещо вземи -
морска сирена със мида в ръцете
или просто ме отмини!

Можеш ли да политнеш в небето?
За доказателство - нещо вземи -
ангел разперил нежно крилете
или просто си замълчи!

Можеш ли да разлистиш гората?
За доказателство - нещо вземи -
самодива, която рисува листата
или просто ме забрави!

Можеш ли да отключиш сърцето?
За доказателство - нещо вземи!
Да ме обичаш е всичко, което
искам! Просто ми го кажи...


© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??