Just me
Аз съм крехко и ранимо цвете
създадено съм за любов
На птица съм крилете
копнеещи за полет нов
Нежна съм като целувка
разгаряща в сърцето плам
Мелодията на морето
която чуваш нощем щом си сам
Далечна съм като звезда в небето
Красива като порцелан
Обичай ме дори да се страхуваш че
ще ме нараниш аз като феникс ще се възродя
от пламъка на пепелта
© Христина Всички права запазени