2 дек. 2010 г., 15:54

Просто аз 

  Поэзия
540 0 1

 

Just me

 

Аз съм крехко и ранимо цвете

създадено съм за любов

На птица съм крилете

копнеещи за полет нов

Нежна съм като целувка

разгаряща в сърцето плам

Мелодията на морето

която чуваш нощем щом си сам

Далечна съм като звезда в небето

Красива като порцелан

Обичай ме дори да се страхуваш че

ще ме нараниш аз като феникс ще се възродя

от пламъка на пепелта

 

© Христина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бъди винаги такава!!!!И не се страхувай от раните..те те правят по-силен човек!
Предложения
: ??:??