26.06.2008 г., 9:34 ч.

Просто Би... 

  Поезия
842 0 9

Вървят двама мокри в дъжда,

губят се в сладка мъгла,

държат се ръка за ръка,

галени от капчица една.

Нима не е красота

да вървиш под дъжда

с момиче под ръка...

© Лъчо Узунов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??