26 jun 2008, 9:34

Просто Би... 

  Poesía
841 0 9

Вървят двама мокри в дъжда,

губят се в сладка мъгла,

държат се ръка за ръка,

галени от капчица една.

Нима не е красота

да вървиш под дъжда

с момиче под ръка...

© Лъчо Узунов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??