18.02.2008 г., 20:07 ч.

Просто чувства върху лист хартия... 

  Поезия » Любовна
786 0 5
Тишина, тъмнина, самота,
някъде, някак си,
без грижи, без хора,
просто идва и отива си.

Любов, страст, огън,
тук и сега,
безжизнен пламък,
просто в миг изчезна.

Една целувка подарявам ти,
изпепеляваща прегъдка - давам ти.
Не ти ли стигат?
Колко безчувствен си...

Писма, чувства, една сълза.
И те - обвити в самота,
в тъмнина и тишина,
забравени отново от любовта.

Безскрупулен и жесток си ти!
Виж! Сърцето ми кърви... Боли!
Остани, погледни, не виждаш ли?
Убиваш ме... моля те... Спри!

Бети

© Бети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??