8.08.2005 г., 1:33 ч.

Просто кражба 

  Поезия
714 0 4


Много простичко е!
Прибирам се и влизам под душа,
пера си чорапите,
после “Четирите сезона” слушам
до като правя салатата,
до като стане сухата супа
и се претопли пицата
доволен съм(не се преструвам),
че пак ми е “пълна паницата”.
После си лягам, както ми е по-плана
и чак тогава виждам, че онези бандити,
които даже Бойко Борисов не хвана
са ме оставили под звездите
-Открадна ли са ми тавана!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??