8 ago 2005, 1:33

Просто кражба 

  Poesía
716 0 4


Много простичко е!
Прибирам се и влизам под душа,
пера си чорапите,
после “Четирите сезона” слушам
до като правя салатата,
до като стане сухата супа
и се претопли пицата
доволен съм(не се преструвам),
че пак ми е “пълна паницата”.
После си лягам, както ми е по-плана
и чак тогава виждам, че онези бандити,
които даже Бойко Борисов не хвана
са ме оставили под звездите
-Открадна ли са ми тавана!

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??