11.04.2015 г., 19:25 ч.

Просто любов 

  Поезия » Любовна
492 0 0

Просто любов


Една усмивка... толкова красива
изпълваща с нежност моята душа,
ти, слънчице, усмихнеш ли се,
разцъфват красивите цветя.


Докосването ти равно е на противоотрова,
само в прегръдката ти,
способен съм да видя красивата природа.

Имам само едно желание,
ти да бъдеш до мен,
двамата с теб ръка за ръка,
да посрещаме новия ден.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??