15.09.2010 г., 9:57 ч.

Просто Мая 

  Поезия » Друга
681 0 2

Преди години запознах се с нея,

чаровница с изпълнени от доброта очи,

в началото да ù го кажа аз не смеех,

помислих, че нахално ще звучи.

 

Но с времето срамът ни се пропука

и все по-близки ставахме от ден на ден.

И в много вечери убивахме си скуката,

изпявайки поредния рефрен.

 

И спомени оставаха безбройни,

а между нас приятелство голямо се роди.

Каквото и да стане, ще я помня.

До мен стоеше даже в трудните ми дни.

 

Мога много аз за нея да раказвам,

за душата ù красива и ранимото сърце,

но със думи две завършвам - да не ви досаждам:

„Майче, благодаря ти! - Обичам те!!!"

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами да приятел в истинския смисъл на думата.
  • Мая трябва да е много специална за теб.
Предложения
: ??:??