25.08.2009 г., 20:01 ч.

Просто невъзможно! 

  Поезия » Любовна
699 0 2

25.08.2009

 

Ти знаеш - исках да те имам,

но някак си това бе сложно.

Отидоха си дните като дим в комина,

остана само невъзможното...

 

И днес погледна ли те в очите,

все виждам черни изневери!

Така се радвам, че от мене си отиде,

че помнят те единствено стрелките спрели!

 

Те помнят, те... застопорили са часа,

в който ти прекрачи прага,

и прожектират филми бледи,

в които любиш моята снага...

 

Но само те ли помнят? Не, уви!

Запомнила е ласките ти мойта кожа,

докосването, всяко, в мислите възобнови,

да те забравя - просто невъзможно!!!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??