19.10.2016 г., 12:30 ч.

Просто ние... 

  Поезия » Любовна
1172 3 4

Просто ние…

 

Един невинен поглед,

една нежна усмивка,

едно неволно докосване

и просто танц.

Танц, който кара ръцете ти да не смеят да докоснат.

Танц, който ускорява ритъма на сърцето ти.

Танц, от който ти омекват краката.

Танц за двама.

Очи, търсещи, но несмеещи да се погледнат.

Устни така изгарящи и желаещи.

Тиха дъждовна нощ…

и само ти и аз…

… и нашата песен.

Ние не сме се измислили,

просто се срещнахме,

просто се усмихнахме.

Просто ние.

 

 

(10.10.2016г.)

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??