1.04.2020 г., 12:16 ч.

Просто ние 

  Поезия » Любовна
519 1 0

Харесва ми да сме така, просто ние, чисти... разголени до край.
Няма грим, нито част от битовото бреме... в леглото си сме в частен Рай.
Обичам да ме гледаш нежно, палецът ти гали моето лице.
Погледът е още влюбен... чувам свирепото биене на твоето сърце.
Толкова сладним с тази наша обич, че чак нагарчаме дори.
Но след бурни, диви нощи, щастливи се събуждаме в зори.
Гледай ме, скъпи... гледай ме така безкрай.
А аз ти обещавам, че завинаги ще бъда твоя Рай!

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??