4.09.2007 г., 12:00 ч.

Просто плача 

  Поезия
493 0 1
Търся начин, малък изход
за разбитото си сърце.
То ранено кърви,
как да го накарам да спре?
То просто искаше обич,
а гръб обърна ми целият свят,
не скърбя, просто плача,
търся  утеха в съня.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не плачи, мила! Още нищо не си видяла на тоя свят!
    Дерзай!
Предложения
: ??:??