14.01.2010 г., 22:02 ч.

Просто си върви 

  Поезия » Любовна
651 0 0

Вярвах ти...

Това ще остане единствената ми грешка.

Да, бях лъгана,

но лъжите бяха толкова красиви...

Очите ти, сини като лед,

са огледало на сърцето вътре теб.

Вече не се връщай в живота ми.

Адски много боли!

Просто си върви.

Дадох ти думата си и ти обещах да те обичам.

Исках да те направя щастлив.

Но сега просто си върви...

Гледам тези снимки,

опитвам се да сдържам сълзите си и да се успокоя,

но не мога... толкова много боли!

Толкова бързо дойде и си отиде,

а аз ти обещах да те обичам...

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??