20.09.2005 г., 21:48 ч.

Просто стихче 

  Поезия
847 0 1

“Като си се родил никой не

ти е обещал щастливи дни.”

Тази чужда мисъл ми хареса.

Но я закътах в най-тъмното

%

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??