Sep 20, 2005, 9:48 PM

Просто стихче 

  Poetry
848 0 1

“Като си се родил никой не

ти е обещал щастливи дни.”

Тази чужда мисъл ми хареса.

Но я закътах в най-тъмното

%

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??