3.06.2017 г., 17:39 ч.

Просто сън! 

  Поезия » Любовна
393 0 0

Сънувах те!
Ти ми каза нещо,
но не помня какво.
Просто ме прегърна
и нещо изрече!
 

До мен видях някой,
но не помня кого.
Бе просто сън,
който бързо изтече.
А ти бе толкова далече!
 

Сънувах те! Прегръщаше ме ти,
но сънят не беше истински.
На сутринта те нямаше.
Нищо в тоз живот
не е действителност!
 

Отлетя сънят,
и ти със него.
Истински беше само дъждът.
Да те обичам днес,
е забранено!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??