19.05.2010 г., 23:27 ч.

Просто така 

  Поезия » Любовна
711 0 1

Тъжна стоя сега на чина

и мисля за теб и всички неща.

Погледна ме ти

с твойте сини очи,

огледах се в тях и всичко разбрах.

Сам си рашил да ме пуснеш сега

и всичко да свърши точно така.

Да ме забравиш и да си отидеш,

а аз да поема по своя път - сама,

без никаква надежда, просто така...

© Лилия Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??