16.11.2023 г., 22:53 ч.

Протестът на футболните фенове! 

  Поезия » Гражданска
289 0 0

Футболът ни е в състояние ужасно,

мафията го съсипва от много време!

Тя превърна нещо наистина прекрасно

в машина за пари, но на кого му дреме!?

 

А един вратар, някога велик,

с алкохол здраво се налива,

превърна се в нагъл циник

и футболът ни се затрива!

 

Сладко е власт да получиш,

аз разбирам неговата драма,

но спортът ни ще сполучи

не когато съвестта я няма!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??