Футболът ни е в състояние ужасно,
мафията го съсипва от много време!
Тя превърна нещо наистина прекрасно
в машина за пари, но на кого му дреме!?
А един вратар, някога велик,
с алкохол здраво се налива,
превърна се в нагъл циник
и футболът ни се затрива!
Сладко е власт да получиш,
аз разбирам неговата драма,
но спортът ни ще сполучи
не когато съвестта я няма!
© Георги All rights reserved.