30.04.2018 г., 22:08 ч.

Провали(х) се 

  Поезия
689 0 0

опитах да ти покажа
необятността на любовта
опитах да залича страха
да го хвърля в пропастта
да гние
в забрава.
опитах да създам стихия
насред нищото.
но сега
сърцето ми
положено е
в жарава.

 

опитах се.
защо не ми помогна?  

© Виктория Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??