30 апр. 2018 г., 22:08

Провали(х) се 

  Поэзия
567 0 0

опитах да ти покажа
необятността на любовта
опитах да залича страха
да го хвърля в пропастта
да гние
в забрава.
опитах да създам стихия
насред нищото.
но сега
сърцето ми
положено е
в жарава.

 

опитах се.
защо не ми помогна?  

© Виктория Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??