18.02.2013 г., 0:29 ч.

*Проза 15.02.2013 

  Поезия » Любовна
557 0 4

Отмина днес, а още не е утре.
Сега е, времето е точно тук.
Любовта владее ме отвътре,
отвсякъде я чувам като звук.

Чувствата обличам с думи,
отново ги събличам в стих.
Телата ни са помежду ни.
Моето на теб го посветих...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??