24.05.2015 г., 17:15 ч.

Прозорец Светъл 

  Поезия » Друга
435 0 3

                                                 Мечтата ми

                                                 е много земна

                                                 Криле,

                                                 от Бог, не искам

 

                                                 Искам само

                                                 до последно -

                                                 да си остана

                                                 всред тревите,

                                                 ниско

                                                 

                                                 Всред тях                                                                                                                                                е моят корен

                                                 и тихият ми полет

 

                                                 Прозорец,

                                                 ако мога да отворя

                                                 Светъл,

 

                                                 за друго

 

                                                 нека други

                                                 да се молят.

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силни думи, преживяни.
    Сякаш аз съм го писала - толкова ми е близко като усещане и финална права... дано да е по-дълга, много дълга...
    Благодаря ти за този стих!
  • Най-хубаво е сред тревите! Харесах!
  • Хубаво е, Милко!

    Поздрав!
Предложения
: ??:??