1.08.2013 г., 22:25 ч.

Птица със цветни крила 

  Поезия » Любовна
604 0 8

Дълъг юли изниза си дните
по паважи, лехи и треви.
Беше ново начало в сезоните
на сърцето ми в моите дни.

Този юли донесе ми всичко.
Чифт крила и небе, да летя.
Бог за мен стори пак чудо
по водата с нозе да вървя.

Юли тръгна и вля се във август.
От небето дъждец заваля,
да полее душата ми с благост
и като цвете и аз да цъфтя.

Пак на август по тънката риза
ще рисувам цветя и слънца
и отново света си открила
ще съм птица със цветни крила.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??