26.03.2013 г., 22:18 ч.  

Птичка 

  Поезия
569 0 3

Птиците, летейки в небето,

остро тракат с криле.

 

Рано сутрин след росата

кацна чудна птица на вратата,

сладко затрептя

и запя старата си песен.

 

Aрабското слънце тук ни грее,

а чудна птичка - песен  пее. 

 

А видя ли врабчето, което 

прелетя над фамилната лоза. 

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??