Птиците, летейки в небето,
остро тракат с криле.
Рано сутрин след росата
кацна чудна птица на вратата,
сладко затрептя
и запя старата си песен.
Aрабското слънце тук ни грее,
а чудна птичка - песен пее.
А видя ли врабчето, което
прелетя над фамилната лоза.
© Марио палатов All rights reserved.