28.03.2009 г., 13:13 ч.

Птици сме 

  Поезия » Любовна
421 0 1

Ние сме прелетни птици
на планетата "Живот".
Умираме от студ, оживяваме от топлина,
опитваме се да гнездим високо
или пък търсим стряха.
Някои не успяват. Притихват уморени на
далечен остров. Съзерцават хоризонта -
примамлив, но безкрайно далечен.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??