Овчи главички - мале ле,
софра гулема - опала.
Кючек реформа - леле де,
добре, че бъдем - Евала!
Припев
Мазни мустаци - тази, таци.
Серсем държава - дава, дава.
Едни тъ... паци - шаци, шаци.
Добра управа - управа, права.
Голи мадами - дами, ами.
Байрак се вее - Де е, де е?
И шпек салами - лами, лами.
Народа блее - блее, лее.
Припев
Къси полите - опа, опа,
сваляй ги сите - бърже, бърже.
Глупака копа - копа, копа,
оди го върби - вържи, вържи.
Припев
Кебап и бира - тука, тука.
Урната чака - чака, рака.
Тече капчука - чука, чука,
пей Шака Зулу - Шака, ака.
Припев
Овчи акъли - кокоши кълки,
джезве ракия - кана със вино.
Чекаме тука чужди булки,
а па мъжете, да одат на кино...
Припев
03.10.2014
© Георги Каменов Всички права запазени