Пурпурна импресия
С пурпурен залез
денят уморено препуска.
В огнено сияние
слънцето в каляска напуска.
Цветя от яркост преситени
свиват листенца.
Млади влюбени
търсят тайни местенца.
Всичко притихнало
в омая магична.
Само потокът ромоли
в надпревара себична.
Летен вятър
любовни копнежи разнася.
Щастливи трепети
истории нежни пренася!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
в омая магична.
Затайх дъх! Написал си чудесен, магичен и омайващ стих! Прекрасен е!!!