Aug 1, 2008, 12:20 PM

Пурпурна импресия 

  Poetry
616 0 14

Пурпурна импресия 

 

С пурпурен залез

денят уморено препуска.

В огнено сияние

слънцето в каляска напуска.

Цветя от яркост преситени

свиват листенца.

Млади влюбени

търсят  тайни местенца.

Всичко притихнало

в омая магична.

Само потокът ромоли

в надпревара себична.

Летен вятър

любовни копнежи разнася.

Щастливи трепети

истории нежни пренася!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??