29.10.2008 г., 22:43 ч.

"Пусни ме" 

  Поезия
599 0 2
"Пусни ме"

Изправи се...
затворен стоя вече задълго
пречупен е погледа в тебе
вземи тебешир и начертай си мишена
... така да те видя отгоре
сълзи нямаш вярно е
изплака ги всичките
кладенци пълни с живота ти бяха
пресъхна в очите ти чувството сляпо
погледни ме... аз съм отатък
главата вдигни си
нима си достоен -
за думите жалко
как хубаво беше когато ги викаше
дори ти завиждахме... малко
гърбът ти - превит е
нима ти тежеше
така е - товарът бе тежък
но как изкуши ни
да ти впрегнем мечтите
сега остави ги
отдавна са всички изтрити
Пълзи не останаха сили
... за какво са ти
нали беше пълен със вяра
отрекъл бе всички лъжи...
момент нещо искаш да кажеш
- Пусни ме да падна приятелю....
просто пусни...

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??