Някъде се тлея, като вода.
Магнетично е, щом те докосна.
Пламък в кожата ми.
Паяжина по мен се залепи.
Къде си?
Опитах от пътя на любовта.
Разрових се и те намерих.
Съживих устните и се замислих за теб.
Не моля морето да протегне ръка до мен.
Разголих дланите си.
Протегнах устни.
Потопих те в наслада.
Но те оставих вечно до скута ми.
© Десислава Танева Всички права запазени