4.02.2007 г., 19:52 ч.

ПЪРВА ЛЮБОВ 

  Поезия
912 0 3

 

Първата любов бе за мене ти,

Когато те погледнах,

с нещо ме плени,

чар ли бе това или нещо по-така?

За мене беше батко,

а аз за теб-детенце сладко.

Но как ли стана това,

нима ме прободе стрела,

изведнъж пламна любвта,

и детето стана жена.

Красотата ти потайна,

за мен беше уникална.

И усмивката чаровна,

за никой друг достойна.

С теб изпитах красота,

с теб изпитах любовта,

с теб изпитах и страстта.

Но живота показа рога,

и ни изигра коварна шега,

но така става често в любовта...

© Гери Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??