27.07.2005 г., 21:08 ч.

Първата любов 

  Поезия
707 0 0

По всяко време на деня мисля за теб!
Ти си моето вдъхновение-красиво и свежо!
Където и да отида, каквото и да правя-
мисля за теб!          
Ти си се вселил в ума и тялото ми,
ти превзе моето сърце!
Това, което изпитвам към теб
е нещо необикновенно!
Аз горя и чувствам, че ще изригна,
като вулкан от чувства,
които ти не знаеш!
Ти си моят въздух,
без когото не мога да живея!
  
Ти си пламъкът в моето сърце,
който никога не угасва.
Има още толкова неща,
които трябва да знаеш,
но не мога да ги опиша с думи!
Ти си най-прекрасното,
най-красивото, 
което ми се е случвало до сега!
Ти си моята първа голяма любов,
която не ще утихне!     

Посветено на Митко - 20.06.2002 год.                                              

© Саня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??