7.05.2007 г., 15:37 ч.

Първи опит за хайку 

  Поезия
653 0 4
Мирис на люляк
сред облаци-коприна
устни целува...

© Надежда Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??