18.11.2009 г., 9:19 ч.

Първият в живота ми 

  Поезия » Любовна
520 0 1

   Първата любов беше в живота ми,
   обичах те,
   въпреки че бях дете,
   влюбих се,
   и срещу всички хорски приказки
   до края борих се.

   Първата целувка в живота ми,
   ще я помня винаги,
   с нея ти превърна ме в жена,
   която готова е на всичко да се бори,
   въпреки че криех любовта ни.
   
   Може би за тебе бях дете,
   но осъзнавах
   как моя свят изцяло промени,
   нуждаех се от топлината на прегръдките ти,
   защото бе първи и единствен ти.
  
  

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??