13.01.2012 г., 12:44 ч.

Първокласно моливче 

  Поезия » За деца
576 0 3

ПЪРВОЛКЛАСНО МОЛИВЧЕ

 

Седя аз на столче

с моливче в ръка

и пиша ченгелче

на буквата "а"...

 

Да пиша се уча

добре, ръкописно

и без да се пъча -

цял ред аз изписах!

 

Уж малка съм, казват,

а стигнах до "я",

ето - цяла тетрадка

изписах сама!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??