13 ene 2012, 12:44

Първокласно моливче 

  Poesía » Para niños
577 0 3

ПЪРВОЛКЛАСНО МОЛИВЧЕ

 

Седя аз на столче

с моливче в ръка

и пиша ченгелче

на буквата "а"...

 

Да пиша се уча

добре, ръкописно

и без да се пъча -

цял ред аз изписах!

 

Уж малка съм, казват,

а стигнах до "я",

ето - цяла тетрадка

изписах сама!

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??