4.10.2012 г., 13:42 ч.

Пъстроцветна есен 

  Поезия » Друга
548 0 0

 

ПЪСТРОЦВЕТНА   ЕСЕН

 

Какво очарование си, пъстроцветна есен!

След лятото напрегнато, горещо,

освежаваш дните ми по начин лесен

и търсиш в мене още нещо.

 

Да! Искам в тебе да цъфтя,

багрите макар листа да пъстрят,

че все по-нежен дъхът е на цветя,

а те с любов запълват моята душа.

 

Да! Искам още да цъфтя!

© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??