3.05.2016 г., 15:16 ч.  

Път е ... 

  Поезия
282 0 3

 

 

 

И се въртим -

той около мен,

аз във него,

ръцете сплели,

така летим

и чезнем

в завъртяната Вселена -

галактики, комети,

атоми с разни квази-, мезо-,

любови и раздели,

"Здрасти", "Сбогом",

раждане на ново

и изтляване във огън ...

Замаян от тоз въртеж,

ръцете на Живота

стискам здраво,

ще го живея

до врътка сетна

на моята спирала ...

Път е ..., моят!

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??